دانلود مقاله اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود مقاله اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

فهرست مطالب
مقدمه
چای
موطن اصلی چای و انتشار آن در سایر ممالک
تاریخچه چای در ایران
آب و هوای چای
مشخصات گیاهشناسی درخت چای
مشخصات بوته چای در ایران
برگ چای
مراحل فنولوژی چای
ترکیب شیمیایی برگ چای
آب و هوای مطلوب چای
خاک مطلوب چای
کود مورد استفاده
ازدیاد درخت چای
آفات
کنه قرمز چای Breripalpus obovatus
کشت چای
مقدمه
تاریخچه کشت و بهره برداری از چای در جهان
طبقه بندی تیکسانومیکی چای
مشخصات نباتی درخت چای
ریشه چای
برگ Leaf
گل و تخم چای(Flower and seed of tea)
انواع چای Kinds of Tea
1.چای سیاه Black Tea:
2.چای سبز Green Tea:
3.چای اولنگ Olong Tea:
4.چای قالبی Brick Tea:
ترکیب کیمیاوی برگ چای
آب و هوای مناسب برای کشت چای
خاک مطلوب چای
کود مورد استفاده
ازدیاد درخت چای
نتیجه گیری
خواص و انواع چای
انواع دیگر چای بر حسب ترکیبات آن
ترکیبات تشکیل دهنده چای
چای یک محرک است و یا یک آرام بخش؟
اصلاح چای
بخش تجربی
مواد مورد نیاز
روش دم کردن
روش انجام آزمایش ها
فراوری چای با زئولیت
اثر زئولیت در مرحله اکسایش روی زمان دم کشیدن چای
نتیجه ها و بحث
نتیجه گیری نهایی
مآخذ

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 





:: برچسب‌ها: دانلود مقاله اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 دی 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: