کائوچوی طبیعی ( NR )
تولید کنندگان ۶
جداکردن کائوچوی طبیعی از لاتکس ۸
فرایند پذیری ۱۳
۱٫۸٫۲ خواص مکانیکی ۱۶
خواص میرایی ، مقاومت خستگی دینامیکی ۱۸
مقاومت حرارتی وفرسودگی ۱۹
انعطاف پذیری دردمای پایین ۲۰
مانایی فشاری : ۲۱۶٫۸٫۲ مقاومت تورمی ۲۱۷٫۸٫۲ خواص الکتریکی ۲۱۹٫۲ کاربردهای کائوچوی طبیعی: ۲۲۱۰٫۲ مشتقات کائوچوی طبیعی ۲۳گوگرد ۲۸عوامل ایجاد اتصال عرضی بدون گوگرد ۳۰آزمون تکنیکی – مکانیکی ۳۳آزمایش روی مواد پخت نشده ۳۳۱٫۲٫۲٫۶ آزمون کششی ۴۱۲٫۲٫۲٫۶ مقاومت پارگی ۴۱اندازه گیری سختی ۴۲مانایی دائم ، آزمون رهایی از تنش وخزش ۴۴۵٫۲٫۲٫۶ الاستیسیته ی جهندگی ۴۶ سایش وفرسودگی : ۴۷
رفتار تورمی ونفوذ پذیری ۵۵
آزمون الکتریکی ۵۶
مفاهیم کلی درباره ی آزمون الکتریکی ۵۶
کائوچوی طبیعی ( NR )بسیاری از درختها ، درختچها و حتی بوته ها هستند که شیره یی شبیه به شیر تولید می کنند که لاتکس نامیده می شود .لاتکس شامل یک محلول کلوئیدی کائوچوی پخش شده در یک واسطه ی مایع می باشد ، مکانیزم سنتز طبیعی ( biosyntesis ) کائوچو به طور زیادی درک شده است . کائوچو از اسید mevalonic ناشی می شود که در طی یک سری از واکنش ها به ایزوپنتنیل پیرو فسفات تبدیل می شود .
درختان تولید کننده ی لاتکس ، که بیش از صدها نوع آن شناخته شده است متعلق به گونه های مختلف هستند واغلب در آب و هوای گرمسیری پیدا می شوند .
گونه ها ی اصلی این درختان عبارتند از : افور بیاسه ، ( فرفیون ) ، موراسه ، ( از خانواده ی توت ) ، اپیوم ، آسکله پیاس ، سایر گونه هایی که در مراجع بحث شده است .
البته از تمام گیاهان تولید کننده ی کائوچو به منظور هدف های صنعتی برداشت
نمی شود زیرا بازدهی بار آنها خیلی کم و غیره اقتصادی ست . در شیره ی این گیاهان مقدار یا درصد کائو چو ( هیدرو کربور پلی ایزوپرن ) بیش از حد کم است و یا کائوچوی آنها شامل مقدار زیادی ناخالص های رزینی می باشد .