دانلودگزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال
فهرست مطالب
پیشگفتار. ۱
مقدمه. ۲
اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران… ۳
تاریخچه روغن نباتی در ایران… ۳
فصل اول
۱ – ۱ تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال… ۵
۱ –۲ تولیدات اصلی و جانبی کارخانه کشت و صنعت…. ۶
۱ – ۳ شرح تولیدات اصلی و جانبی… ۶
۱ – ۴ محصولات جانبی کارخانههای روغنکشی… ۷
۱ – ۵ ترکیبات شیمیایی چربیها در روغنها ۸
۱ – ۶ مراحل تهیه روغنهای نباتی… ۸
۱ – ۷ علّت هیدروژناسیون… ۱۱
۱ – ۸ واکنش هیدروژناسیون کلی… ۱۱
۱ – ۹ جزئیات مراحل و دستگاهها ۱۱
۱ – ۱۰ نقش گاز. ۱۳
۱ – ۱۱ تعریف کاتالیست…. ۱۳
۱ – ۱۲ فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون… ۱۴
۱۳ – ۱ عمل آوری هیدروژناسیون… ۱۸
۱ – ۱۴ انواع هیدروژنه کردن… ۱۹
الف) هیدروژنه کردن انتخابی… ۱۹
فصل دوم
۲ – ۱ تبدیل لوبیای سویا به روغن… ۲۱
۲ – ۲ ذخیره سازی… ۲۱
۲ – ۳ مراحل آماده سازی… ۲۵
۲ – ۴ استخراج… ۲۶
۲ – ۵ حلال گیری… ۲۸
۲ – ۶ صمغ گیری و جدا کردن لستین… ۲۸
۲ – ۸ موازنه مواد سویا برای استخراج با حلال… ۳۰
۲ – ۹ تبدیل فرآوردههای روغنی… ۳۰
۲ – ۱۰ تصفیه قلیایی… ۳۱
۲ – ۱۱ بی رنگ کردن… ۳۲
۲ – ۱۲ هیدروژناسیون… ۳۳
۲ – ۱۳ بی بو کردن… ۳۵
۲ – ۱۴ فرآوردههای روغنی سویا ۳۹
۲ – ۱۵ کاربردهای پروتئینهای سویا: ۳۹
۲ – ۱۵ حلالیت ایزوله ها ۴۷
۲ – ۱۶ دناتوراسیون… ۴۸
۲ – ۱۷ ترکیب اسید آمینه. ۵۵
۲ – ۱۸ لوبیای سویای کامل… ۵۵
۲ – ۱۹ فرآوردههای پروتئینی لوبیای سویای فرآیند شده. ۵۶
۲ – ۲۰ دستگاه جداسازی… ۵۸
۲ – ۲۱ امولسیفیکاسیون… ۶۷
۲ – ۲۲ جذب چربی… ۶۹
۲ – ۲۳ جذب آب…. ۷۰
۲ – ۲۴ بافت…. ۷۳
۲ – ۲۴ تشکیل خمیر. ۸۰
۲ – ۲۵ تشکیل فیلم یا لایه نازک….. ۸۰
۲ – ۲۶ کنترل رنگ….. ۸۱
۲ – ۲۷ هوادهی… ۸۲
منابع… ۸۳
دانلودگزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال
فهرست مطالب
پیشگفتار. ۱
مقدمه. ۲
اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران… ۳
تاریخچه روغن نباتی در ایران… ۳
فصل اول
۱ – ۱ تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال… ۵
۱ –۲ تولیدات اصلی و جانبی کارخانه کشت و صنعت…. ۶
۱ – ۳ شرح تولیدات اصلی و جانبی… ۶
۱ – ۴ محصولات جانبی کارخانههای روغنکشی… ۷
۱ – ۵ ترکیبات شیمیایی چربیها در روغنها ۸
۱ – ۶ مراحل تهیه روغنهای نباتی… ۸
۱ – ۷ علّت هیدروژناسیون… ۱۱
۱ – ۸ واکنش هیدروژناسیون کلی… ۱۱
۱ – ۹ جزئیات مراحل و دستگاهها ۱۱
۱ – ۱۰ نقش گاز. ۱۳
۱ – ۱۱ تعریف کاتالیست…. ۱۳
۱ – ۱۲ فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون… ۱۴
۱۳ – ۱ عمل آوری هیدروژناسیون… ۱۸
۱ – ۱۴ انواع هیدروژنه کردن… ۱۹
الف) هیدروژنه کردن انتخابی… ۱۹
فصل دوم
۲ – ۱ تبدیل لوبیای سویا به روغن… ۲۱
۲ – ۲ ذخیره سازی… ۲۱
۲ – ۳ مراحل آماده سازی… ۲۵
۲ – ۴ استخراج… ۲۶
۲ – ۵ حلال گیری… ۲۸
۲ – ۶ صمغ گیری و جدا کردن لستین… ۲۸
۲ – ۸ موازنه مواد سویا برای استخراج با حلال… ۳۰
۲ – ۹ تبدیل فرآوردههای روغنی… ۳۰
۲ – ۱۰ تصفیه قلیایی… ۳۱
۲ – ۱۱ بی رنگ کردن… ۳۲
۲ – ۱۲ هیدروژناسیون… ۳۳
۲ – ۱۳ بی بو کردن… ۳۵
۲ – ۱۴ فرآوردههای روغنی سویا ۳۹
۲ – ۱۵ کاربردهای پروتئینهای سویا: ۳۹
۲ – ۱۵ حلالیت ایزوله ها ۴۷
۲ – ۱۶ دناتوراسیون… ۴۸
۲ – ۱۷ ترکیب اسید آمینه. ۵۵
۲ – ۱۸ لوبیای سویای کامل… ۵۵
۲ – ۱۹ فرآوردههای پروتئینی لوبیای سویای فرآیند شده. ۵۶
۲ – ۲۰ دستگاه جداسازی… ۵۸
۲ – ۲۱ امولسیفیکاسیون… ۶۷
۲ – ۲۲ جذب چربی… ۶۹
۲ – ۲۳ جذب آب…. ۷۰
۲ – ۲۴ بافت…. ۷۳
۲ – ۲۴ تشکیل خمیر. ۸۰
۲ – ۲۵ تشکیل فیلم یا لایه نازک….. ۸۰
۲ – ۲۶ کنترل رنگ….. ۸۱
۲ – ۲۷ هوادهی… ۸۲
منابع… ۸۳
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
:: برچسبها:
دانلود کارآموزی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0