دانلود مقاله کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود مقاله کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی

فهرست مطالب

مقدمه

فصل اول

استخراج با سیال فوق بحرانی

۱-۱- تاریخچه

۱-۲- خصوصیات و مزایای یک سیال فوق بحرانی

۱-۳- طرح فرآیندهای سیستم استخراج با CO2

1-4 اصول و پایه فاز تعادلی و سیستم‌های بحرانی

۱-۵-۱ پارامترهای موثر در SFE

1-5 چه شد؟

۱-۵-۲‌ترمودینامیک SCF

 ۱-۵-۵ رفتار حلالیت در SCF

1-5-4 تأثیر حلال های کمکی یا اصلاحگرها

۱-۵-۳ تغییر پذیری چگالی با فشار و دما

۱-۶ عوامل موثر بر استخراج با CO2 فوق بحرانی

۱-۶-۱ چگالی

۱-۶-۲ اصلاحگرها یا حلالهای کمکی

۱-۶-۴ سرعت

۱-۶-۳ ‌اندازه ذرات

۱-۶-۵ جمع آوری نمونه

فصل دوم

استخراج عصاره‌های عطری و طعمی‌با استفاده از CO2 فوق بحرانی

   ۲-۱ روغن‌های اسانس طبیعی

   ۲-۲ عصاره گیری با CO2 فوق بحرانی

۲-۲-۱ عطر یاسمن

۲-۲-۲ عطر گل محمدی

۲-۲-۳ عطر گل نارنج

۲-۲-۴ عطر استوقدوس

استخراج عصاره میوه جات با scco2

فصل سوم

   ۳-۱: اهمیت استخراج

۳-۲: استخراج روغن مرکبات در طی تولید

   ۳-۳: استخراج‌ترکیبات طعم دهنده از میوه جات

   ۳-۴: پایداری و کیفیت

   ۳-۵: فرآیند استخراج با CO2

   ۳-۶:‌ترپن گیری روغن مرکبات با CO2 فوق بحرانی

   ۳-۷: الکل گیری آب میوه جات توسط scco2

   ۳-۸: استریلیزاسیون و غیرفعال سازی آنزیمها با scco2

استخراج عصاره‌های ادویه جات با scco2

فصل چهارم

۴-۱: اهمیت بازگیری

۴-۲: تخم کرفس

۴-۳: فلفل قرمز

۴-۴: پاپریکا

۴-۵: زنجبیل

۴-۶: جوز هندی

۴-۷: فلفل

۴-۸: وانیلین

۴-۹: هل

۴-۱۰: رازیانه، زیره، گشنیز

۴-۱۱: سیر

۴-۱۲: دارچین

فصل پنجم

عصاره گیاهان دارویی

۵-۱:‌ترکیبات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدان

گیاه اوکالیپتوس

۵-۲-‌ترکیبات ضدالتهاب

۵-۳: آلکالوئیدهای ضدسرطان

۵-۴: پلی فنل‌های ضدسرطان

۵-۵:‌ترکیبات دارویی عصاره چای

۵-۶: عوامل تنظیم کننده چربی

استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی

فصل ششم

   ۶-۱: طبقه بندی آنتی اکسیدانها

   ۶-۲: استخراج توکوفرول‌ها

   ۶-۳: فلاونوئیدها

   ۶-۴: استخراج فلاونوئید با scco2

6-5- استخراج کاروتنوئیدها با scco2

استخراج لیپیدهای حیوانی و نباتی

فصل هفتم

   ۷-۱- اهمیت بازگیری

   ۷-۲- روشهای استخراج

   ۷-۴- فراکسیون سازی PuFA از لیپیدهای حیوانی

   ۷-۵- تصفیه و بوبری روغن‌های نباتی

   ۷-۶- فراکسیون سازی گلیسریدها

   ۷-۷- بازیافت روغن از مواد حاوی روغن

۷-۷-۱: روغن آفتابگردان

۷-۷-۲: روغن جوانه ذرت

۷-۷-۳: روغن تفاله پرسی زیتون

۷-۷-۴: روغن هسته انگور

۷-۷-۵: روغن گیری از لسیتین با scco2

7-7-6: چربی گیری و کلسترول گیری از مواد غذایی

 برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 





:: برچسب‌ها: دانلود مقاله کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 آذر 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: